En lille del af noget smukt

Et anerledes stille nytår

Godt nytår! Endnu et år er gået og hvilket år! Det har både været et fuldstændig fantastisk år med fødslen af Malthe og opstart af min mands webshop GreenBaby.dk , men samtidig også et rigtig hårdt år med (endnu) en svær graviditet, fødslen af Malthe og opstart af GreenBaby.dk

Begyndelsen på noget nyt medbringer ofte også startvanskeligheder. Pludselig skal man finde en ny balance i døgnets alt for få timer og man udfordres på nye måder. Selvom Malthe på næsten alle måder er en super nem baby, er vi stadig vokset med et menneske mere herhjemme og det har været hårdt. Det vil jeg skrive lidt mere om i et særskilt indlæg.

For første gang nogensinde gik Troels og jeg ind i det nye år uden familie eller venners selskab. Malthe er syg og vi besluttede derfor allerede for nogle dage siden, at blive hjemme. Den beslutning var vi rigtig glade for igår. Heldigvis havde vi bestilt mad udefra til vores oprindelige nytårsfest med gode venner, og det fik vi delt op.

Således fik vi fire lækre retter mad med et minimum af tilberedning. Genialt med en energifyldt to-årig og en syg baby. Jeg aner ikke hvordan det gik til, men Troels og jeg sad og spiste alle fire retter samtidig og imens maden var varm og isen kold. Det lyder måske simpelt, men med to små børn er det absolut ikke hver dag vi oplever det.

Da ungerne var puttet spillede vi kort og talte om 2017. Om det gode og det mindre gode. Vi talte om 2018 og hvad vi håber af det nye år og hvad vi ønsker af hinanden og vores lille familie. Det var en virkelig hyggelig, omend anerledes stille, nytårsaften. Da klokken slog midnat skålede vi i børnechampagne, spiste rester af julekonfekt og gik ovenpå og beundrede fyrværkeri fra alle sider af Odense.

Selvom aftenen ikke blev som forventet, var det rigtig hyggeligt og jeg var omgivet af de tre mennesker jeg elsker allermest!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille del af noget smukt