Søvnløs

Mit ord for 2018

Hvis der er noget jeg elsker, er det at lade mig inspirere. Ikke kopiere, men inspirere. Jeg lader mig inspirere i ufattelig mange henseender i mit liv, både i forhold til retninger jeg vil gå og retninger jeg vil undgå.

I år vil jeg lade mig inspirere af skønne Jeanette Hardis fra Letblogssomeshit.dk  og vælge ét ord, der skal guide mig igennem 2018. Istedet for en liste med nytårsfortsætter, vil jeg hele tiden have “mit” ord i baghovedet i de ting jeg foretager mig og de valg jeg træffer.

energi

Helt overordnet ønsker jeg mig to ting af ordet; Jeg ønsker, at lægge mere energi i de ting jeg foretager mig og jeg ønsker, at foretage mig flest mulige ting der giver mig energi.

I 2017 har jeg været en lille smule alle steder uden egentlig, at nå i dybden eller være konkret. I 2018 ønsker jeg, at lægge mere energi i de projekter jeg starter op. Jeg ønsker, at lægge mere energi i legen med mine børn og slippe tankerne om ligegyldige ting imens. Jeg ønsker, at lægge mere energi i mit ægteskab og kærligheden heri. 2017 har båret præg af en svær graviditet og en lille baby, så i år vil jeg også lægge energien i tosomheden.

Og så vil jeg slippe de ting der ikke giver mig energi, hvor det er muligt. Jeg ønsker virkelig, at blive bedre til, at prioritere min tid i alle henseender og lukke ned for det der ikke giver mig energi. Jeg vil bruge min tid på ting jeg brænder for, har lyst til og får energi af.

Jeg er spændt på hvordan ordet tager form i løbet af året og hvor ofte jeg bevidst skal minde mig selv om det. Jeg er spændt på hvilke retninger det vil føre mig i og hvilke uventede døre det (måske) vil åbne. Jeg håber allermest det i løbet af de første måneder bliver naturligt for mig, at omgive mig med (positiv) energi. Komme op af sofaen og ind i kampen med de spændene projekter der ligger for mine fødder hvadenten det er i familielivet, på hobbyplan eller på mit job når jeg vender tilbage fra barsel.

Jeg håber, at der vil være flest dage med dette smil og positiv energi i 2018!

MrsMom

2 kommentarer

 • Betina

  Godmorgen!
  Efter at have læst dit indlæg, blev jeg nysgerrig og fik også læst Letblogssomeshit indlæg.
  Det lyder som en god ide. Jeg har i mange år ikke lavet nytårsforsætter da jeg næsten altid fik det vendt til en sur pligt.
  Skemaet er gemt og så vil jeg kigge på det.
  Tak for inspirationen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har heller ikke aldrig været fan af nytårsfortsætter, men forhåbentlig kan en guideline via et ord sætte fokus på nogle ting uden det ender med en liste af ting man aldrig nåede 🙂
   Held og lykke med det – og tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvnløs