Det perfekte bleskift - En guide

(Wo)man down

Det er ikke just fordi året er startet skide godt på helbredsfronten. Malthe blev syg nogle dage før nytår og tog det med ind i 2018. Da han var færdig med det, smed han det direkte i hovedet på Magnus og jeg. Hvis jeg ikke var træt, så blev jeg det.

Især fordi 2018 er året hvor jeg vil træffe valg udfra og have fokus på ét ord fremfor nytårsfortsætter. Og det er bare lidt opad bakke, at arbejde med ordet “energi” når det er det eneste min krop ikke indeholder i disse dage. Jeg er træt og jeg har ondt i hovedet af alt for mange dage, med alt for lidt søvn.

Ikke desto mindre, nægter jeg at lade mig slå ud af kurs. Ikke allerede. Jeg høvler sukker indenbords og ignorere den solide food-baby jeg har produceret i december. Jeg er ligeglad med “sund januar”. Jeg vil bare være rask og jeg vil have raske børn. Punktum. Alt det med sund kost og mindre sukker skal nok komme senere. Når hverdagen igen er (nogenlunde) normal og sygdommen er rejst.

Så, på trods af massivt mandefald, en baby der vågner en million-millard gange og en dreng der taler i feber-tåger, holder jeg mit fokus. Ikke på fuldt blus, men jeg holder det. Jeg vil gøre tingene anerledes nu. Ikke fordi det er januar, men fordi jeg har lyst. Fordi tiden er til, at ændre en lille smule kurs. Hos mig selv og min indstilling til visse projekter.

Det med høj feber hos Magnus er på ingen måder sjovt og det trækker tænder ud. Heldigvis (eller på mærkværdigvis?) er det kun om natten. Det har dog alligevel givet mig et par små grin når han midt i søvnen råber “JEG ER EN KÆNGURU!” eller når han vender sig mod Troels og med stor undren i stemmen spørger “Er du min Far?”. Man må tage de grin man kan få når 3 ud af 4 er (eller har været) ramt af sygdom.

Jeg er muligvis ramt og min stemme holder ikke til meget snak, men den skal jeg jo ikke bruge til hverken at blogge eller hækle. Heldigvis. Til gengæld er et frisk hoved, at foretrække så det vil jeg finde inde bagved sygdommen og trætheden.

På den positive side, har jeg nye, fede krus til min te og pæne negle 😉

Bitz living

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte bleskift - En guide