Tanket op

Noget om at grine i fællesskab

Der går længe imellem indlæggene for tiden. Og det er helt okay. Jeg er har skruet ned for forventningerne til mig selv på online-fronten så jeg kan fungere bedre herhjemme. Jeg savner bloggen, jeg savner kreativteten, men jeg savner også at være i balance. Jeg er der næsten, jeg mangler bare, at indhente fem måneders søvn 😉

Noget af det vigtigste for mig her i livet er at grine. Jeg håber – helt seriøst – jeg en dag dør af grin, når min krop er rynket og jeg er mæt af dage. Jeg kan ikke komme på en federe måde, at forlade denne jord på. De dage hvor jeg ikke griner, er de dage som er tungest. Heldigvis har jeg ganske få dage uden grin. Til gengæld kunne jeg godt bruge flere dage hvor jeg griner sammen med andre voksne. Det gjorde jeg i tirsdags.

Jeg og 11 andre influencers fra Fyn mødtes til sushi i Odense. På en sushi-restaturant hvor deres grøntsager er økologiske og deres fisk er bæredygtige – what’s not to love?! De har intet menukort, til gengæld har de både koriander, popcorn og sushi-romkugler. Fuldstændig skævt og fuldstændig fantastisk!

Sushi-romkugle siger du? Det hedder de nok ikke, men det er friterede rester og de er drønlækre! Den ris som ikke kan bruges i rullerne og det fisk og andet der skæres af enderne på ruller trilles til fine kugler og smides i frituren. Det er altså rester på samme måde som romkugler, bare dyppet i friture og afsindig lækre!

Fynske Influencers, som jeg var afsted med, er et community her på Fyn, der samler alle influencers til både faglige meet-ups og lærerige workshops. Vi griner i fælleskab, vi lærer i fællesskab og jeg er vild med det! Da vi i tirsdags havde et sushikøkken for os selv, var der ingen grænser for det perfekte billede og det var skide skægt! Vi var også alle inde i køkkenet og lave vores egne sushi og dét gav også nogle grin og noget virkelig lækkert sushi.

På den måde blev mine første timer uden Malthe brugt på, at spise sushi og grine virkelig meget med andre voksne mennesker. Det var helt perfekt og jeg glæder mig allerede til næste event i Fynske Influencers-regi. Følelsen af fællesskabet og forståelsen for, at være lidt nørdet (på den fede måde) er god for mig.

Og nu fik jeg en ustyrlig lyst til sushi (igen). Men i aften står den på pizza – barselslivet er hårdt på den måde 😉 Men ærligt, så griner jeg mere igen og jeg har det godt. Jeg er ovenpå og jeg planlægger, at blive heroppe. Livet er sjovere på toppen og om lidt er det forår!

sushisushisushisushi

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanket op