Hæklet Elefant – Sangkuffert – Gratis hækleopskrift

Hvor blev du af, lille du?

Magnus 3 år

Det føltes som igår og alligevel som meget længe siden. Det kommer helt an på med hvilke øjne jeg kigger på ham. Når han putter sig ind til mig og beder om ekstra kys, virker han så lille i den store verden, men når han tæller og trøster sin lillebror er han pludselig en stor dreng.

Hvor blev du af, lille du?

For tre år siden kom du til verden. Så lille og helt perfekt. Du er ikke længere lille, men du er stadig helt perfekt! Du har haft så travlt det sidste år og jeg har næsten ikke kunne følge med. Du er blevet storebror og du gør mig så forbandet stolt sammen med Malthe. Den kærlighed du viser ham, os og alle du har kær er beundringsværdig.

Når jeg betragter dig på afstand – og det gør jeg, mere end du ved – så ser jeg et helt særligt væsen. Jeg håber inderligt, at du igennem livet vil spejle dig i mit syn på dig. At du vil tro på hvor vidunderlig en dreng du er. At du vil vide hvor omsorgsfuld du har været fra barns ben. At du vil se det dejlige menneske jeg ser og fastholde den godhed du har.

Når jeg ser på dig, mærker jeg en helt særlig følelse indeni. En følelse af stolthed, lykke og taknemmelighed. Jeg er stolt af, at du er så god en dreng, lykkelig for at vi kan give dig et trygt barndomshjem og taknemmelig for, at du er min.

Der er også tider hvor jeg kigger din vej og fyldes med frustrationer over dine balladestreger. Du er i sandhed din fars dreng, på godt og på ondt! Men din charme og din evne til at kigge på mig og sige “undskyld, Mor” fylder mig hurtigt med bedre følelser. Og jeg griner oftere af dine fjollerier end jeg frustreres over dine balladestreger.

Jeg kan se så meget af din Far i dig og jeg elsker jer helt ubeskriveligt. Når i har hemmeligheder og leger rundt, bliver jeg glad helt inderst inde. Helt derinde hvor kun mine drenge kan røre mig. Det er særligt sted forbeholdt jer og du har vist mig vejen derhen.

Åh min elskede Magnus. Hvor blev du af, lille du? Nu er du tre år gammel og en stor dreng. En forbandet lækker en af slagsen. Jeg elsker dig min skat og jeg håber du får en vidunderlig dag.

Masser af kys & kram fra din Mor

2 kommentarer

  • Mette Lykke

    Han er så sød. Det føles ikke som så lang tid siden at vi sad på Gertruds og fortalte at han var på vej ❤️ Tillykke med jeres store dreng

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæklet Elefant – Sangkuffert – Gratis hækleopskrift