Hæklet Sommerfugl – Sangkuffert – Gratis hækleopskrift

Hæklet sweater (+ en konkurrence)

hæklet sweater

Som i nok har opdaget, elsker jeg at hækle! Det er en af mine absolutte yndlings beskæftigelser når jeg skal slappe af og koble fra. Jeg hækler, som oftest, dyr og ting til børn da jeg syntes de er nemme at gå til og min inspiration kommer fra mine egne børn og deres leg.

I sommers hæklede jeg et babytæppe til Malthe og fandt ud af, at større projekter også kan være ret sjove. Det giver en anden fordybelse jeg meget godt kan lide. Færdiggørelsen af tæppet gav mig blod på tanden til endnu et lidt større projekt, men jeg har altid tænkt, at beklædningsdele skulle være strikket og ikke hæklet. Der tog jeg fejl.

Jeg har ikke erfaring med at hækle tøj, så det var en perfekt mulighed for at hækle noget udfra en opskrift fremfor at skabe noget fra bunden. Have muligheden for at koble helt fra i projektet og “bare” følge punkterne. We are knitters blev svaret på min lyst til at lave noget “bare til mig”, en hæklet sweater.

De har både hækle og strikke kits. Hele konceptet er lige efter mit hjerte; bæredygtige materialer, garn uden plastik, hæklepinde af træ og det hele leveres i en lækker papirspose lavet af genbrugsmaterialer.

Da jeg modtog kittet blev mit hækle-hjerte glad fra starten. Indpakningen er som en lille julegave – og jeg elsker gaver! At pakke det hele op og mærke det lækre garn og se de sjove stickers der følger med bringer virkelig et smil frem og jeg kunne slet ikke vente med at komme igang.

boom sweater  we are knitters

Jeg har hæklet deres Boom Sweater, men har ikke helt holdt mig til opskriften. Jeg har lavet ærmerne længere, snævret dem ind mod håndledende og tilføjet ribkant ved både ærmer og bunden af sweateren. Og så har jeg udeladt boblerne. Jeg kunne alligevel ikke dy mig for, at sætte mit eget præg på. Opskriften er ikke på dansk, men deres engelske opskrift er meget let læselig.

Men hvad siger i, skal jeg tilføje lidt bobler og gøre sweateren lidt mere spændende?

we are knitters

Konkurrence

Jeg har fået lov til, at give en mine søde læsere muligheden for at vinde et valgfrit hækle kit fra We are knitters! Så kan I selv få hele oplevelsen af gavefornemmelsen og lækre materialer, der munder ud i et lækkert produkt 🙂

Konkurrencen kommer op på min Facebook side imorgen formiddag, så hop derover og følg med. Så får i også altid besked når der kommer nyt fra mig.

100% uld garn

2 kommentarer

  • Rikke Kristiansen

    Jeg er vild med din udgave af sweateren, men begge udgaver er flotte. Jeg hækler også mest dyr og bamser, men måske skulle jeg også kaste mig ud i denne flotte opskrift. Jeg elsker også flotte kits der er pakket ind. Næsten halvdelen af glæden at pakke et kit ud

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har faktisk nydt at følge andres opskrifter og forkæle mig selv lidt 😉 Og jeg syntes denne opskrift er ret nemt, at andre lidt på (hvis man ønsker kroppen eller ærmerne længere som jeg gjorde).

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæklet Sommerfugl – Sangkuffert – Gratis hækleopskrift