Hæklet Bjørn – Sangkuffert – Gratis hækleopskrift

Bare et øjeblik

Der er 1.000 ting jeg burde lave. Jeg er den eneste, der har fyldt listen op. Det er jeg god tid; at fylde listen indtil jeg bliver forpustet bare ved tanken. Jeg giver sjældent mig selv et øjeblik til bare, at nyde tilværelsen.

Det er ikke fordi jeg ikke nyder mit liv, det gør jeg bestemt. Det sker som oftest bare imellem alle de ting der fylder mine vågne timer ud. Når jeg har et roligt øjeblik, bruger jeg det oftest på, at hvile mig på sofaen. Lade batterierne op, men kun for, at banke mig selv i hovedet efterfølgende over alt det jeg kunne have nået.

Jeg er blevet bedre til, at være mindre hård ved mig selv. Til at acceptere mit behov for hvile, så jeg har noget der minder om overskud til mine børn sidst på dagen. Og så jeg holder migræneanfaldene på et minimum.

Men lige nu gør jeg noget, jeg ellers aldrig gør; jeg tager lige et øjeblik i loungesættet og nyder roen, Tillader mig selv, at nyde vores vidunderlige omgivelser og tænke over hvor heldig jeg egentlig er.

Det gode ved, at sidde her er, at jeg har ryggen til hverdagen og rodet. Jeg ser det ikke imens jeg sidder her og kigger på vores mælkebøtte fyldte mark og fårene der græsser.

Om lidt vågner Malthe og så henter vi Magnus. Rodet er der når vi kommer hjem igen, men de rolige øjeblikke helt for mig selv, er her kun flygtigt og nu nød jeg for en gangs skyld tiden med absolut ingenting.

Jeg tror på at balancen er vigtigt. Den er bare så skide svær at holde fast i, men jeg øver mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæklet Bjørn – Sangkuffert – Gratis hækleopskrift