Er jeg tilfreds med to drenge?

Nyt navn – samme indhold – mere stolt

rikke lyngholm

Jeg startede min blog tilbage i 2015. Dengang vidste jeg ikke om jeg “turde” og da jeg endelig gjorde det, virkede det mere trygt bag et alias. Derfor opstod “MrsMom” og jeg har været glad for domænet, men det er jeg ikke længere.

Meget er sket siden 2015. Jeg er blevet Mor igen og jeg er blevet meget andet end “bare” Mor. Jeg er også Rikke og jeg har brug for, at mit domæne fortæller, at jeg står bag. Jeg har ikke længere brug for trygheden og anonymiteten. Jeg er nået dertil hvor jeg er stolt over min blog og mit indhold.

Helt fra bloggens start, har jeg haft en lille drøm om, at nå dertil hvor jeg blev en del af et større netværk og gav noget til andre. Jeg har ikke længere et behov for, at gemme mig. Så nu er jeg her. rikkelyngholm.com – en del af Bloggers Delight, skide stolt over hvor bloggen er nået til og klar til at rykke det hele endnu mere.

Indholdet og formatet er det samme. Jeg gemmer mig bare ikke mere 😉

Håber alle mine trofaste følgere rykker med “videre” og at flere nye vil komme til <3

Rigtig dejlig søndag til jer alle

Der kan muligvis være lidt tekniske ting her i starten, giv endelig besked hvis i støder på noget

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg tilfreds med to drenge?