Hæklet Bille - Gratis Hækleopskrift

Dagene med stærke smerter

Idag er en af de dage, som bare skal overstås. Jeg kan næsten ikke være i mig selv og migrænen fylder det hele. Idag er ikke engang et af de værste anfald, men det er nok til, at sænke mig i knæ.

Jeg lider af kronisk hovedpine efter et cykelstyrt. Flere dage om måneden erstattes den konstante hovedpine af migræneanfald. Det er otte år siden jeg væltede på cykel og jeg har stadig ikke lært, at acceptere smerterne 100%. Jeg er nået langt og jeg er blevet langt bedre til, at lytte til min krop, men dage som idag er svære.

De er svære fordi jeg har vanvittig ondt. Svære fordi jeg har svært ved at rumme mine børn og deres leg. Svære fordi jeg ikke er i kontrol og i særdeleshed svære når Troels ikke er hjemme til, at hjælpe. Selvom han blev hjemme i formiddags så jeg kunne få sovet, er der stadig lang tid til dagen er slut.

Det handler ikke kun om hvorvidt jeg er selv med børnene eller ej. Det handler om den mentale tilstand jeg kommer i når migrænen overtager kroppen. Jeg bliver frustreret og trist. Fordi dage som idag, minder mig om at jeg ikke slår til. I mine øjne. De minder mig om, hvor meget mere jeg kunne udrette hvis nu jeg ikke var begrænset af smerterne.

Under mine graviditeter og i starten af ammeperioden har jeg fået et glimt, af livet uden kronisk hovedpine. Når hormonerne fylder min krop, forsvinder hovedpinen. Det er en fantastisk følelse og det giver mig en energi jeg pludselig bliver bevidst om jeg ellers ikke har. Og nu er jeg (åbenbart) nået dertil hvor hormonerne ikke hjælper så meget mere og hovedpinen begynder at kigge oftere og oftere frem og det stinker! Plain and simple.

Indlægget her handler ikke om hvorvidt jeg er blind for eller utilfreds med alt det gode jeg har i mit liv, for jeg har i sandhed virkelig meget, at være taknemmelig for – og det er jeg også! Det handler om at jeg, uanset hvor meget jeg arbejder med det, har svært ved fuldt ud at acceptere denne del af mit liv. Den del der er ude af mine hænder og til tider er så altoverskyggende.

Idag er en træls dag. Idag har jeg ondt af mig selv. Idag slår jeg ikke til. Imorgen bliver bedre, for to dage i træk er alt for drænende både fysisk og mentalt.

kronisk hovedpine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæklet Bille - Gratis Hækleopskrift