Dagene med stærke smerter

Sommer-CAL (hemmelig hækle kalender)

hækle kalender

Om en uge – den 1. juni – starter jeg min første Sommer-CAL / hækle kalender. Traditionen tro er det en hemmelig ting der skal hækles. Det er et dyr og det kan være både hankøn og hunkøn. Og så afslører jeg ikke mere om figuren før vi er ved vejs ende.

Min sommer hækle kalender / Crochet Along kommer til at vare fra den 1. – 22. juni og kommer til, at være i et tempo og niveau hvor alle kan være med.

Det skal du bruge

  • Garn farve 1: 43 gram
  • Garn farve 2: 6 gram
  • En lille rest hvidt garn
  • 8 mm sikkerhedsøjne
  • Bamsefyld / pudefyld
  • En god håndfuld plastikgranulat (kan undlades)
  • Hæklenål 2,50 mm

Det hele komme til at foregå i ét indlæg, som jeg linker til herfra den 1. juni. Hver dag tilføjes lidt til opskriften og jeg vil markere de nyeste i opskriften så I hele tiden kan se hvor langt vi er.

På min Facebookside vil jeg lave et opslag som jeg hver dag opdaterer når dagens step er online. I kan også følge mig på min Instagram (@rikkelyngholm) og i må hjertens gerne både tagge mig og bruge #rikkeCAL

Jeg håber i vil lege med og i må meget gerne sprede budskabet så vi kan være så mange som muligt med i legen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagene med stærke smerter