Ni måneder - så stor og alligevel ikke

Weekend på en mandag og præcis én meter

Vi har holdt weekend på en mandag idag fordi vi er så heldige, det kan lade sig gøre. Det giver noget ekstra tid sammen som familie og lidt færre mennesker diverse underholdningssteder – dobbelt op på bonus. Idag satte vi kursen mod Legoland og selvom det startede skævt, har det været en fantastisk dag!

De seneste måneder er der sket utrolig meget med Magnus. En kombination af, at være startet i børnehave og være blevet tre år. Han kan meget mere nu hvor han er tre år – og det er helt hans egne ord. Han går højt op i hvad han kan nu sammenlignet med da han var to år. Det er til tider underholdende og fedt, at han udfordrer sig både mentalt og motorisk.

Så, med tre års livserfaring, var det idag tid til at opleve Legoland for første gang. Vi startede med lidt små forlystelser, men han efterlyste hurtigt noget der kilder i maven. Det skal kilde rigtig meget, Mor! Og pludselig befandt vi os foran “Ørnen”, en rutsjebane der kræver en højde på minimum én meter og en frygtløs treårig. Efter 40 minutter i kø, som han klarede vanvittig flot, nåede vi op til målebåndet og en legodame, der var meget i tvivl om han var høj nok. Der stoppede mit hjerte et øjeblik. Jeg kunne slet ikke bære, at fortælle ham han var for lille efter han havde været stor og tålmodig i den lange kø. Med en ekstra måling samlede fødder og hovedet højt, ramte han ret præcis én meter. Pyyha!

Den var vild rutsjebanen. Det kilede for alvor i maven og Magnus sad helt stille ved siden af mig imens der blevet hvinet og skreget i vognene bag os. Da vi kom ned løb han hen til Troels, pavestolt, og udbrød “Det var mega sejt, Far! Og det kildede i maven og jeg var kun lidt bange”. Så i en alder af tre år indtog han en rutsjebane hans Far ikke havde turde for fem år siden 😉

Og derfra gik det lystigt og han skiftede imellem børnekarrusellerne, bådture og fascinationen af legoeventyret inden han til sidst sluttede i “Dragen” med sin Far. En rutsjebane de tog tre gange lige i rap fordi Magnus’s lille figur blev dækket af de andre passagere og Magnus ville have en nøglering med sin Far – præcis som den han fik i “Ørnen” med sin Mor. Og tredje gang blev lykkens gang, ét minut i lukketid og med dreng der pludselig var vokset fire meter og syntes Legoland er det sejeste sted i verden.

Nu er vi hjemme. Børnene sover og dagen har været SKØN! Begge unger har klaret det  flot og vi har virkelig haft en dejlig dag. Mandage som disse måtte der gerne være flere af 😉

weekend på en mandag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ni måneder - så stor og alligevel ikke