Når hjertet er tungt og spejlbilledet skævt

En glemt bryllupsdag

Idag er det seks år siden Troels og jeg blev gift. En af de allerbedste dage i mit liv. Og i år var Troels sikker på jeg havde glemt det. At jeg midt i rejse-ræs og rengøring havde fortrængt den dag, som er så vigtig for mig og for os. Men han tog i fejl.

I virkeligheden har jeg længe arbejdet på denne dag. Den oprindelige plan om en aften og nat uden børn er blevet aflyst fordi Malthe endnu ikke er tryg ved andre end mig når mørket falder på. Istedet bliver ungerne passet herhjemme i aften imens Troels og jeg tager ud og leger kærester.

Det er første gang i noget der minder om et år, at vi har en aften for os selv og jeg glæder mig! Troels glæder sig. Måske. Han ved nemlig ingenting om noget som helst. Imorges fik han en skjorte og et kort med beskeden om, at stå klar klokken 17. Jeg kan mærke sommerfuglene i maven allerede. Ikke over, at skulle undvære børnene, men over at skulle kigge min mand dybt i øjnene og føre flere samtaler uden, at blive afbrudt.

Vi tvivler aldrig på vores kærlighed til hinanden, men jeg tror vi begge er enige om vi har savnet den lidt de sidste måneder. Siden Malthe kom til verden, har jeg haft svært ved, at finde kærlighed og omsorg nok til alle mine drenge. Når ungerne er blevet puttet og der har været et øjebliks ro, har jeg haft brug for tid alene. Tid til at trække vejret. Det betyder jeg har tilsidesat mit ægteskab en smule.

Jeg har ikke tilsidesat det fordi jeg ikke elsker det, værdsætter det og helliger det. Men jeg har ikke kunne finde mere kærlighed og overskud når først ungerne har fået lige netop dét i så store mængder som de har efterspurgt. Til gengæld har jeg ofte sagt til Troels hvor højt jeg elsker ham og hvor lykkelig jeg er for det vi har. Både som forældre, men i særdeleshed også som et par. Et fantastisk par!

Så i aften vil jeg øse kærlighed og nærver udover min mand til han efterspørger en pause og et pusterum 😉 For det er virkelig vigtigt, at huske hinanden i hele børneræset. For satan hvor er det vigtigt, men hvor kan det bare være svært. I hvert fald i de første mange måneder.

Troels, jeg elsker dig for evigt og altid. Virkelig! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når hjertet er tungt og spejlbilledet skævt