En glemt bryllupsdag

Livet er for kort til dårlig wifi

Jeg sidder i Grækenland. På et hotel der er så fint til ungerne omend maden er ret ringe. Det værste er dog deres wifi. Jeg har, fordi jeg er mere afhængig af min telefon end jeg vil indrømme, betalt for adgang til wifi. Et wifi der er så ekstremt ringe, at jeg har måtte opgive både Instagram, Facebook og til dels bloggen.

Jeg kan mærke, at jeg bliver i dårligt humør af det. Livet er for kort til dårlig wifi! Når jeg hurtigt skal tjekke noget, eller trække stikket fra virkeligheden og forsvinde ind i den digitale tidsrøver, skal det bare virke. Og det gør det ikke, så nu opgiver jeg. I hvert fald nogle timer indtil abstinenserne overvinder utålmodigheden 😉

Det gør det dog virkelig svært, at opdatere min Sommer Crochet Along og vi er så tæt på målstregen, at jeg bliver brandærgerlig hvis jeg må opgive, at færdiggøre den hernede. Glipper alt, kommer resten af opskriften og billeder når jeg er hjemme igen i næste uge.

Det er virkelig skønt med et afbræk fra hverdagen fyldt med sol, pool og masser af tid med de tre drenge jeg elsker allermest! Så selvom jeg føler mig en smule amputeret og det i virkeligheden nok er meget sundt med en pause fra telefonen, er det altid træls når andre tager beslutningen for en.

Nu er jeg spændt på om dette indlæg overhovedet kan udgives. Hvis det kan ønsker jeg jer alle en dejlig uge 🙂

2 kommentarer

 • Nyder ferien, den er slut før man regner med.. Hvor er i henne i Grækenland? Vi skal selv til Kreta om et par uger og jeg kan slet ikke vente..

  Knus Jeanette <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Lyngholm

   Vi er på Zákynthos – lige et par dage endnu 🙂

   Håber i får en dejlig tur til Kreta 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En glemt bryllupsdag