Jeg undres og forarges

Rejs med børn – en alternativ guide

Igår var jeg mere død end levende, idag er det bedre. Imens jeg ikke sov på flyet hjem, kreerede jeg en lille alternativ guide jeg meget originalt har kaldt “Rejs med børn”. Og selvom jeg ingenlunde er ekspert i, at rejse med små børn, qua mit CV kun tæller vores netop afsluttede ferie, tillader jeg mig alligevel, at komme med mine (purunge) erfaringer.

Det er alligevel som om titler som “professor” og “ekspert”, hænger mere løst på træerne end de gjorde engang, så jeg kan vel godt lege ekspert for en dag. Jeg så en gang en mand som var ekspert i toiletpapir. Shit, der er blevet lukket meget lort ud for den titel!

Rejs med børn – en alternativ guide

 1. Book en ferie med skæve rejsetider. Både ud og hjem – det giver lidt spænding til turen og parforholdet
 2. Kryds fingre for, at børnene sover og ikke får ødelagt søvnrytme allerede ved feriens start
 3. Vågner baby, så giv lidt babs. Ammer du ikke så giv sut. Bruger baby ikke sut, så held og lykke
 4. Hvis baby sover i din favn og din arm bliver følelsesløs, så kryds fingre for du ikke mister føreligheden permanent. Hvis du gør, så trøst dig med, at baby sov og der var ro
 5. Vågner din 3-årig, så lig ham ned igen. Lykkedes det ikke så bestik ham med snack og en kedelig historie. Virker det ikke, så held og lykke
 6. Lykkedes søvnen både ud og hjem, så du har friske børn og selv er alt anden end det, så trøst dig med, at du kan sove når du dør. #livetmedbørn
 7. Under transporten til og fra lufthavnen; kryds fingre og bed en bøn for, at i (på mirakuløs vis) finder en transportmulighed med autostol. Hvis ikke, så held og lykke
 8. Hvis i har booket en charterferie og tænker i får en fordel med en baby på maven, så skru forventningerne ned. Alle vil først ind i flyet (dét dumt) og først ud (det er lækkert)
 9. Og så er en bæresele, legetøj og store mængder tålmodighed et rigtig godt udgangspunkt

Som sagt er jeg ikke ekspert på området, men vi kom ud og hjem uden, at fucke børnenes soverytmer op og uden skrig og skrål. Jeg køber ikke en lottokupon idag for vores held er vidst opbrugt 😉

rejs med børn

2 kommentarer

 • Oh yes, det kræver sin kvinde at rejse med små børn.
  Jeg har bl.a. sunget samtlige sange ii den store Åh Abe! sangbog i Stanstedt lufthavn for at underholde den 2,5-årige, mens vi ventede på det forsinkede fly hjem…
  God og udførlig liste, Rikke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Lyngholm

   Det gik faktisk over alt forventning både ud og hjem – heldigvis! Troels fortalte Magnus (på 3 år) en historie i lufthavnen og flere omkring sad og lyttede med og kiggede op i luften når Troels pegede op mod loftet og fortalte om de store dyr der fløj i luften, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg undres og forarges