Når samsovning ikke fungerer

Sommer Crochet Along 2018 – Vol 2 (materialeliste)

hækle kalender

På mandag – den 9. juli – starter jeg min anden Sommer-CAL / hækle kalender. Traditionen tro er det en hemmelig ting der skal hækles. Det er et dyr og det kan være både hankøn og hunkøn, denne gang har jeg lavet i farverne som i ser på billedet. Kun fordi min sidste CAL var i drengefarver.

Jeg afslører ikke mere om figuren før vi er ved vejs ende.

Min sommer hækle kalender / Crochet Along Vol 2 kommer til at vare fra den 9. – 29. juli og kommer til, at være i et tempo og niveau hvor alle kan være med.

Det skal du bruge

  • Garn (8/4 bomuld) – Farve 1: 64 gram
  • Garn (8/4 bomuld) – Farve 2: 6 gram
  • En lille rest sort garn
  • 9 mm sikkerhedsøjne (2 stk)
  • Bamsefyld / pudefyld
  • En god håndfuld plastikgranulat (kan undlades)
  • Hæklenål 2,50 mm

Det hele komme til at foregå i ét indlæg, som jeg linker til herfra den 9. juli. Hver dag tilføjes lidt til opskriften og jeg vil markere de nyeste i opskriften så I hele tiden kan se hvor langt vi er.

På min Facebookside vil jeg lave et opslag som jeg hver dag opdaterer når dagens step er online. I kan også følge mig på min Instagram (@rikkelyngholm) og i må hjertens gerne både tagge mig og bruge #rikkeCAL

Jeg håber i vil lege med og i må meget gerne sprede budskabet så vi kan være så mange som muligt med i legen 🙂


Sommer Crochet Along 2018 – Vol 2 er skudt igang! Du finder alle dele til opskriften (som kommer løbende) lige her.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når samsovning ikke fungerer