Slutningen på en livsbekræftende æra

Nye udfordringer på jobfronten

Som jeg skrev igår, har jeg brugte det sidste års tid på, at mærke efter helt nede i maven. Lytte til min krop, til mit hjerte og til mine drømme. Noget af det som har fyldt rigtig meget i mit (og nok de flestes) liv, er mit arbejde. Det har fyldt på både godt og ondt, men den sidste tid inden jeg gik på barsel føltes det ikke helt rigtigt længere.

Jeg har arbejdet med økonomi i EU-finansierede innovationsprojekter i den offentlige sektor siden 2011. Et område jeg aldrig havde forestillet mig, at skulle arbejde i – og slet ikke i så mange år. Ikke desto mindre har jeg lagt en stor ære i mit job og specialiseret mig indenfor den meget komplekse verden. Det har været spændene og udfordrende. Og pludselig mærkede jeg, at det ikke længere var dér jeg så mig selv de næste år.

Hele området er blevet mere komplekst og meget større i de år jeg har siddet med det. Pludselig sad jeg mere begravet i store excelark end mit hoved og min tålmodighed rakte til. Jeg har savnet kreativteten – og let’s face it, kreativitet i økonomien er hverken velset i EU eller den offentlige sektor.

Udover arbejdsopgaverne (og mængden) ønsker jeg ikke længere en fuldtidsstilling. De to ting harmonerer bare ikke i en stilling der kun vokser. Så hvad så nu? Nu har jeg fået et nyt deltidsjob! Eller altså, det er i samme afdeling, men min chef har lavet en ny stilling til mig der både tiltaler mig og giver plads til en ugentlig fridag. Win!

Kort fortalt skal jeg arbejde med hele strategiområdet. Jeg skal skrive og kreere mere end jeg tidligere gjort. Det er en stilling vi endnu ikke har formet 100%, men den kommer til, at udfordre mig på en helt ny måde og åbner op for en “ny side” af afdelingen. Den giver plads til alt mulig andet end jeg tidligere har arbejdet med, men som jeg har en interesse i og jeg glæder mig helt vildt! Et nyt job i trygge rammer. Det bliver skide spændene og jeg kan ikke forestille mig en bedre opstart efter min barsel end den der venter forude!

Jeg har ikke haft meget hovedpine det sidste års tid. Hvorvidt det er hormonerne fra graviditet og amning eller tid uden intenst økonomiarbejde ved jeg endnu ikke, men jeg gør alt hvad jeg kan for, at holde hovedpinen i skak. Nye arbejdsopgaver og en fridag hver onsdag til at lave lige nøjagtig hvad mit hoved tillader (tror jeg) er den helt rigtige konstellation.

Jeg har ikke kunne få meget hjælp siden mit cykelstyrt tilbage i 2010, så jeg hjælper mig selv til det bedste mulige liv med så få migrænedage som muligt. Startende fra NU af.

nye udfordringer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slutningen på en livsbekræftende æra