Langt fra perfekt

De første skridt mod en ny verden

Ligeså lidt der sker her på domænet, ligeså meget sker der herude i den virkelige verden. I dén verden hvor jeg lige pt bruger alt min tid og energi. Måske for meget energi i virkeligheden. Igår nuppede jeg i hvert fald en pæl med kofangeren på min bil, slet og ret fordi jeg var for træt og ukoncentreret.

Heldigvis var det på vej ud af en parkeringsplads hvor farten var lav og ingen kom til skade. Og hvem har også brug for sprinklervæske til sin bil? Pælen var stærkest og vandt over beholderen til sprinklervæske. Det er kun materialistiske ting, men alligevel skide irriterende.

Efter mit lille stunt, var tankerne for eftermiddagen ikke særlig høje. Det ændrede min mindste spire dog på i det splitsekund alle mine drenge trådte ind ad døren. I hans iver for, at komme hen til mig, glemte han at han ikke kan gå og stavrede – ganske usikkert – hen i armene på mig! Begejstringen var ikke til at tage fejl af og Magnus udbrød “Eeeej! Malthe kan da ikke gå?!” imens han grinte fjollet.

Det hele var så kaotisk idyllisk. Præcis som de fleste af vores dage er det og som jeg forestiller mig er mere reglen end undtagelsen i småbørnsfamilier. Malthes første skridt er så meget andet end “bare” et par skridt. Det er for alvoren slutningen på tiden med en baby. Det hele er gået så stærkt siden han startede i vuggestue og jeg startede på arbejde igen. Måske i virkeligheden lidt for stærkt. Jeg har ikke fået omfavnet de sidste tre uger nok. Ikke stoppet nok op og suget øjeblikkene til mig og nu er det for sent.

Imorgen fylder jeg 30 år og ligger 20’erne på hylden sammen med det sidste af min baby. Og det er helt okay. På så mange måder var dagen igår de første skridt mod en ny verden og jeg tror jeg er klar. Jeg forudser at 30’erne kommer til at klæde mig skide godt og jeg er også klar til, at slippe det sidste baby. Klar til alle de fede år der venter forude som jeg vil nyde ét år ad gangen i lige nøjagtig det tempo hverdagen tillader.

første skridt

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langt fra perfekt