De første skridt mod en ny verden

30 – Welcome to prime time!

Det er dagen derpå. Igår sagde jeg officielt farvel til 20’erne og hej til 30’erne. Det er et af de vildeste kapitler jeg har afsluttet og 30’erne skal uden tvivl sparke røv for, at overgå de sidste 10 år.

I mine 20’ere har jeg fundet manden i mit liv og giftet mig med ham. Afsluttet min uddannelse og kickstartet min karriere. Købt ikke ét, men to huse. Fået ikke én, men to fantastiske drenge. Sagt farvel til gamle venskaber og hej til nye og fantastiske af slagsen. Holdt fast i min barndomsveninde og fulgtes side om side. Lært om “moderne” familiesammensætning og forsøgt at finde fodfæste i det. Jeg har rejst mig fra et cykelstyrt der, på mange måder, har ændret mit liv og fundet den bedste version af mig selv frem helt inderst inde. Jeg har grint og jeg har grædt. Jeg har været bange og følt mig tryg. Jeg har givet op og fundet gejsten igen. Jeg har frygten for fremtiden og fundet roen i nuet. Vigtigst af alt; jeg er blevet mere lykkelig i mine 20’ere end jeg var de første 19 år.

Mine 20’ere har været så meget mere end jeg turde drømme om og lige netop derfor har jeg det super cool med, at blive 30. Hvorfor skulle jeg andet? Jeg er lige der i mit liv hvor jeg allerhelst vil være. Når det er så er sagt, er jeg sikker på 30’erne bliver eminente på en helt ny måde og som mine veninde skrev til mig igår:

“Thirty is an attitude.
It says you know what you are doing and you’ve got what it takes to get where you are going.
In fact, you’ve never been better or smarter or more ready for adventures than you are right now.
So welcome to prime time!”

Dagen igår indeholdte alt det jeg ønskede mig; morgenmad med de tre drenge jeg elsker allermest efterfulgt af nogle timer i mit eget selskab uden dagsorden. Tid til bad, makeup og tøjkrise. En hurtigt selfie inden jeg blev hentet med stil og sang af tre af mine skønneste veninder. Sushi på mit favoritsted efterfulgt af drinks, snak og grin til vi alle var hæse og ømme i kinderne. Det var lige det jeg havde brug for og nu venter jeg på mine drenge kommer hjem.

Jeg har elsket 20’erne og alt hvad de har indeholdt, virkelig. Samtidig er jeg sikker på, at 30’erne kommer til at klæde mig virkelig godt. Jeg er klar, so welcome to prime time!

Welcome to prime time

fødselsdag

rikke lyngholm

umashi

buket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første skridt mod en ny verden