Hamsterhjulet og overskud på glas

Mit (u)perfekte liv #13

træt mor

Idag har jeg følt mig mere død end levende. Vi var til bryllup igår og det var helt fantastisk! Ungerne blev passet og for første gang i mere end et år, havde Troels og jeg 12+ timer i hinandens selskab uden børn og uden afbrydelser.

På trods af en smule kaos lige inden vi skulle afsted, fik jeg både lagt makeup, krøllet hår og smækket et par sølvstilletter på fødderne inden vi drønede afsted. Vi fik fejret kærligheden og jeg fik talt med mange af dem jeg ser alt for sjældent. Ikke fordi jeg ikke vil ses, men fordi life happens. Jeg fik grinet, danset lidt, sunget en del og mødt nye dejlige bekendtskaber.

Årh hvor var det fedt med en aften ude, kærlige kys og dejlige blikke til og fra min mand. Klokken blev alt for mange og søvntimerne alt for få. Det gør virkelig ikke noget godt for mit overskud og rummelighed. Langt fra. Selvom det er selvforskyldt, føler jeg det så uretfærdigt, at jeg ikke bare kan ligge mig på sofaen med mine dyne hele dagen.

Og selvom dagen igår var alt det vi trængte til, har dagen idag været så meget af det jeg ikke kan overskue. Søvnunderskud og hovedpine kombineret med friske og frække unger. Jeg har været kort for hovedet og skældt ud. Jeg er blevet alt for frustreret og råbt højt. Det er jeg ikke stolt over, langt fra, men det er virkeligheden. Når jeg presses på overskud forsvinder min rummelighed. Heldigvis kun i glimt, men nok til at jeg ærgrer mig efterfølgende.

Boys will be boys og de tumler og de larmer. Vælter ting og driller hinanden. De fleste dage er det helt okay, men idag var det bare skide træls. Heldigvis har solen skinnet og vi har overdøvet trætheden med indkøb af fødselsdagsgaver og en tur ud til fårene på marken.

Nu sover drengene. Jeg har en pose chips på skødet og Troels ved min siden. Nu er det endelig tid til vores lazy Sunday.


Denne serie er et modsvar til “det perfekte liv” mange (inklusiv jeg selv) ynder at vise på eksempelvis instagram. Den handler om mit (u)perfekte liv. Ikke nødvendigvis i billeder, men små historier, hvor det umiddelbart så skidt ud og alligevel blev godt eller omvendt. For mit liv er i sandhed (u)perfekt og der både gode og dårlige dage.

Du kan læse de tidligere indlæg her

1 kommentar

 • Anna

  Og netop derfor har jeg fulgt dig længe. Fordi du tør vise dit uperfekte liv.
  Jeg har haft en dag meget magen til din. Hvor overskuddet bare ikke har været der. I modsætning til dig, har jeg fået sovet, måske endda for meget, bare ikke gode timer. Jeg har været træt, haft hovedpine, og bare ville gemme mig under en dyne. Det passede mig slet ikke, at solen tillod sig at skinne fra en skyfri himmel lige idag. Men efter frokost en gang, fik jeg gang i mit korpus, og slæbt det underfor. Det var nu dejligt, og i en kort stund glemte jeg alt om min hovedpine, og nød nogle gyldne minutter med knægten i hans hule.
  Det uperfekte liv er det der fylder. Når dagene bliver perfekte, hvad skal vi så lave? Det er de perfekte øjeblikke jeg går efter i mit uperfekte liv som nyskilt singlemor (ynk ynk).
  De små øjeblikke er guldværd, og det er dem vi skal huske på de uperfekte dage.
  Hilsen Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamsterhjulet og overskud på glas