Dage hvor jeg hader arbejdslivet

Vigtigst af alt er kærligheden

Det er søndag og vi har tilbragt weekenden i Legoland. Det har været helt perfekt og lige det jeg havde brug for. Det vi havde brug for. Oktober er svær. På mange måder. Og vi minder hele tiden hinanden om, at vigtigst af alt er kærligheden. Og den må vi ikke tage for givet.

De sidste par år er jeg blevet meget bevidst om, at kærlighed ikke må tages for givet. “Gammel kærlighed ruster aldrig” er fis i en hornlygte hvis ikke du passer på den og plejer den. Kærlighed skal plejes, ellers visner den og til sidst dør den ud. Et ægteskab må aldrig blive rutine og jeg vil for alt i verden håbe vores aldrig bliver det.

Kærlighed vinder ikke altid og den kan forsvinde ligeså hurtigt som den kom dumpende dengang du mindst ventede det. For gør kærlighed ikke altid det? Kommer dumpende når man mindst venter det. Og er det i virkeligheden ikke det er der er så magisk ved kærlighed; hvordan den pludselig fejer benene væk under dig? Sådan var det i hvert fald dengang jeg blev forelsket Troels.

Og nu er vi her. Knap 10 år senere med en helvedes masse hverdage, ting der skal gå op i en højere enhed og et overskud der kan ligge på et meget lille sted. Og lige nu har jeg et stort behov for virkelig, at se ham i øjnene og fortælle hvor meget jeg elsker ham. For jeg elsker ham af hele mit hjerte og jeg håber så inderligt at vi altid vil være enige om, at vores kærlighed overvinder alle de svære dage.

Jeg har altid troet, at tiden med småbørn var den sværeste tid, at bevare gnisten og kærligheden. Og den er uden tvivl også i toppen, men jeg også bevidst om at “happily ever after” ikke kommer af uafbrudt nattesøvn og ro ved middagsbordet. Det hjælper uden tvivl, men det gør det ikke alene.

Så i den kommende – meget travle – uge, vil jeg leve højt på weekendens kærlighed. Og når overskuddet er på grænsen til sammenbrud, ungerne skriger og huset ligner lort, vil jeg huske på at uanset hvad, så elsker vi hinanden og det bliver vi ved med for altid. Det skal vi og det vil vi.

kærlighed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dage hvor jeg hader arbejdslivet