Er du en kylling?! - Vind 3.000 kroner til Løgismose

Lange nætter – lange patter

lange nætterHold. nu. kæft. Det er længe siden jeg har været  træt. Eller måske har jeg i virkeligheden været på samme stadie de sidste 13 måneder og nu siger min krop fra. Igen.

For (ret præcist) 3 måneder siden skrev jeg et indlæg næsten identisk med dette og jeg må konstatere, at jeg er nøjagtig samme sted som dengang. Jeg sover stadig ikke og jeg kan stadig ikke få mig selv til at stoppe med amningen. Jeg er i syv sind og alligevel meget afklaret; det er fucking hårdt, men jeg må hænge i. Fordi mine børns behov er vigtigere end mine. Især når de er små og især når det handler om tryghed. Og det handler kun om tryghed. Det er ikke længere ernæringsmæssigt, men trygheden er ligeså vigtig. I hvert fald i mine øjne.

Den sidste uge (eller halvanden) har været særlig hård. Fra Malthe bliver puttet og til omkring klokken tre, er det ikke ualmindeligt at han vågner to-tre gange… I timen (!) Fuck mand! Jeg dagdrømmer meget om sammenhængende søvn, men det ser ud til at have lange udsigter.

I nat var jeg faldet i søvn med Malthes vandflaske i hånden og jeg vågnede ved det kolde gys og en våd madras. Jeg græd ikke, men jeg var virkelig tæt på. Jeg var så ynkelig og opgivende at Troels ikke vidste om han skulle grine eller ej. Okay det er løgn, han vidste godt at hvis han ville overleve skulle han kvæle det grin der var på hans læber… Mit eneste fornuftige træk var at droppe tårerne og ligge helt stille på den våde plet så jeg ikke vækkede Malthe.

Christ hvor er det nogle lange, strenge måneder med den lille søvnterrorist. Mit Cola indtag stiger i takt med de fordømte nætter og jeg er fløjtende ligeglad. Det handler (bogstaveligt talt) om overlevelse. Om at komme igennem de næste fire-fem måneder og så håbe på det hele vender. Fordi jeg i mit hoved har en idé om at halvandet år må være den magiske alder. Det skal det være!

Jeg savner overskud til datenights, brætspil og kreativitet, men lige nu er det alt sammen fuldstændig uoverskueligt. Lige nu fokuserer jeg på at forblive nogenlunde fungerende for mine børn og på mit arbejde. Resten må (desværre) vente lidt endnu.

Heldigvis har vi efterårsferie. Min første ferie siden jeg startede på arbejde og den er tiltrængt! For os allesammen. Så nu pakker vi alt vores habengut og drøner til Rømø. Vi har trods alt en ferie tilgode i sommerhuset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du en kylling?! - Vind 3.000 kroner til Løgismose