Lange nætter - lange patter

En kærkommen ferie og livet lige nu

livet lige nu

Vi har lige holdt efterårsferie. Alle fire. Det har været fuldstændig fantastisk og lige hvad jeg (og drengene) havde brug for. Troels er mere væk end hjemme her i oktober og jeg har for alvor fået en ny respekt for enlige mødre – og så er jeg det kun på halv tid.

Jeg har været tilbage på arbejde i 2,5 måned efter min barsel og jeg har efterhånden fundet min hylde i mit “nye” job. Jeg glad for at gå på arbejde og har det rigtig godt med at have et mit “eget” space hvor jeg er Rikke og udfordres intellektuelt. Samtidig er det (selvfølgelig) hårdt at få hverdagen til at hænge sammen med alle de ting Troels og jeg altid har gang i udover vores jobs og netop derfor var efterårsferien meget kærkommen.

Vi startede ferien med nogle dage i sommerhuset på Rømø. Jeg elsker det sommerhus og den ro der sænker sig over os når vi kører over dæmningen. Vejret var fuldstændig pragtfuldt og vi fik både spist is, set solnedgang på stranden og leget i skoven. Helt perfekt til at få os allesammen ned i gear.

Flere gange i løbet af ferien tog jeg mig selv i at betragte mine drenge og smile. Jeg har været tilstede og mærket følelsen af hvor dejligt livet er lige nu. Jeg har, indtil for ganske nyligt, altid drømt om og stræbet efter den næste spændene ting i livet. Fra jeg var helt ung; student, kontoruddannelse, universitet, første job, første hus, bryllup, første bil, ekstra bil, første barn, næste hus, næste barn. Jeg har, siden jeg mødte Troels, altid været lykkelig. I samtlige år og i samtlige stadier af vores forhold, ægteskab og forældreskab. I samtlige ti år har jeg været lige der hvor jeg gerne ville og så alligevel stræbet efter lidt mere.

Det gør jeg ikke længere. Lige nu er jeg lige præcis hvor jeg altid har drømt om at være. Formen er måske en anelse anerledes end jeg forestillede mig som ung pige, men indholdet er alt det jeg drømte om dengang. Jeg har en fantastisk mand som vil mig alt det bedste og samtidig får alt det bedste frem i mig. Jeg har to skønne (og skide frække) drenge som gør alt det børn skal. Vi bor i et hus jeg elsker på trods af alle dets fejl og mangler. Og så har jeg et godt job der udvikler mig på nye områder.

For mig har drømmene og min stræben efter “det næste” aldrig handlet om utaknemmelighed eller utilfredshed. Det har altid handlet om at jeg inde i mit hoved havde et billede af hvor jeg gerne ville ende. Og her er jeg nu. Jeg har stadig en masse drømme og tanker for fremtiden på alle fronter, men for første gang mærker jeg en indre ro omkring her hvor jeg er. Hvor vi er.

Nu mangler jeg blot lidt flere timer i døgnet og uendelige mængder energi. But don’t we all 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lange nætter - lange patter