Nemme hæklede juletræer

Kommer der en julekalender i år?

Jeg får efterhånden en del henvendelser på diverse platforme om hvorvidt der kommer en hækle julekalender i år, som jeg har lavet de seneste to år. Med kun fem dage til 1. december kan jeg godt forstå i efterspørger en udmelding fra mig. Og svaret er; Ja. Der kommer en hækle julekalender i år med samme koncept som de forrige år hvor kun jeg kender slutresultatet 😉

Jeg må desværre droppe advents hæklekalenderen i år. Jeg har ikke timer nok i døgnet til at nå alt det jeg gerne vil og adventskalenderen er en af de ting jeg har måtte erkende ikke kommer til at ske i år. Jeg får lagt en materialeliste her på bloggen i løbet af de næste par dage så I kan være klar til på lørdag hvor julehyggen for alvor bliver skudt igang.

Tak fordi I stadig kigger med selvom jeg er ualmindelig stille. Der foregår en masse ting og jeg er stille og roligt ved at skabe balance. Håber jeg. Forhåbentlig så meget at jeg snart kan finde tid til flere hverdagsindlæg og hækleopskrifter. Jeg savner det hele, men lige nu er der andre ting som fylder mine døgn.

Livet med to små børn og tårnhøje ambitioner på alle fronter er ikke altid den bedste kombination, men mit dna er nu engang tosset skruet sammen og så må jeg få styr på de parametre jeg rent faktisk kan skrue på. Snart.

2 kommentarer

 • Britt

  Kvalitet fremfor kvantitet ☺️ Altid kvalitet.. altid Rikke.. du gør det godt.. og din IG så fin og sød at følge .. måske især fordi du er så åben og god til at vise mere end ‘bare’ hæklerier .. fårene fx syntes jeg er ret lækre 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Lyngholm

   Tusind tak for din kommentar, det er jeg glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme hæklede juletræer