Julecookies med kanel

I 2019 vil jeg…

2018 har på mange måder været et vildt år. På godt og ondt, allermest på godt. Heldigvis. Siden jeg fødte Malthe i september 2017, har jeg gjort op med en masse ting og sat mig nye mål i livet. Ikke nytårsfortsætter, men emner i mit liv jeg ville have særlig fokus på. Det har jeg så brugt resten af 2017 og hele 2018 på og jeg syntes faktisk jeg er lykkedes rigtig godt med meget af det. Jeg er ikke klar til at ligge det på hylden, men jeg vil også gerne sætte fokus på nye ting i 2019.

I 2019 vil jeg…

Spise mindre kød
Jeg forsøgte, med meget blandet succes, at indføre “Meatless Monday” i slutningen af 2018. Med blandet succes mener jeg 90% failure og 10% succes. Mine drenge er virkelig kødspisere og dét vil jeg gerne sætte fokus på i 2019. Selvom vi har får på marken og spiser kød (med god samvittighed), vil jeg alligevel gerne spise lidt mindre.

Lytte til mere musik
Når jeg lytter til musik opstår der virkelig mange følelser. Jeg hører musik når jeg er ked af det, når jeg er stresset på arbejde eller har brug for ro i bilen. Til gengæld hører jeg stortest aldrig musik herhjemme og dét vil jeg lave om på.

Danse mere
I forlængelse af forrige punkt vil jeg danse noget mere. Skrue op for musikken og danse løs med alle mine drenge. Give lidt mere slip og te mig en smule tosset.

Lege mere
Jeg leger alt for lidt med mine børn. Troels er genial til at lege og være tilstede i legen. Jeg leger få minutter og så kører mine tanker på alt det praktiske jeg burde ordne og pludselig har jeg sneget mig væk fra legen for at ordne praktiske gøremål. Det er fandeme dumt og dét vil jeg blive bedre til. Lege mere og længere tid ad gangen.

Se min mand mere i øjnene
Puuha det har jeg ikke gjort meget i 2018. I starten af året forslog jeg at vi havde én date-night hver måned. Bare herhjemme hvor vi spiste når ungerne var puttede og lod sofaen stå tom. Det har vi også gjort. Én gang. På hele året. Men nu er ungerne blevet større og jeg kan mærke jeg savner tosomheden med Troels. Spise mad med voksensnak og spille et spil med små brikker.

Hækle mere
Listen med ideer til nye kreationer er kun blevet længere i løbet af året. For mig er hækling terapi og afslapning og dét har der ikke været meget tid til i 2018. Jeg har været for træt og fyldt op med andre ting, men jeg savner det. Og den eneste der kan gøre noget ved det er mig, så det vil jeg gøre.

Lave mere (varieret) mad
Ligesom hækling, savner jeg tid i mit køkken. Jeg tror aldrig jeg har spist en blanding af så meget kedelig mad og takeaway som jeg har gjort i år. Det har været det rigtige i år, men jeg savner samtidig lækker hjemmelavet mad helt fra bunden med masser af tilbehør.

Blogge mere
Uh det har jeg skrevet et par gange i løbet af året, kun for at forsvinde fra domænet igen. MEN næste år håber jeg virkelig at gøre alvor af det og tage mig tiden til at fælde mine tanker ned herinde. Jeg elsker at dele og inspirere, men i år har jeg elsket at have fokus andre steder og det er også helt okay.

Holde hovedpinen i skak
Jeg er inde i min suverænt længste periode uden hovedpine og jeg freaking elsker det!!! Jeg har meget mere energi og overskud end jeg har haft i mange år – og det på trods af utallige opvågninger og amninger hver nat. Jeg er taknemmelig hver eneste dag jeg vågner uden hovedpine og jeg vil gøre alt for at det fortsætter.

Tvivle mindre på mig selv
Jeg har altid tvivlet meget på mig selv og mit værd. Pånær det sidste år. Jeg har hvilet mere i mig selv og stolet på mig selv og det har været fedt og befriende! Det har givet mig flere rigtig gode dage og mere overskud. Næste år vil jeg blive endnu bedre til det.

Har du nogle ting du vil sætte fokus på i 2019?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julecookies med kanel