INDRETNING AF KREA-HJØRNE OG HJEMMEKONTOR

Reklame for Desenio

Jeg har den seneste tid tænkt på, at indrette vores respons på 1. salen til et krea-hjørne og lækkert hjemmekontor. Inden corona pandemien brød ud i marts, var responsen mest et opbevaringssted til det legetøj der fylder meget eller som drengene ikke leger så meget med. Men da vi blev sendt hjem i marts, havde jeg brug for et hjemmekontor. Et sted jeg kunne passe mit arbejde uden at Troels og drengene (der også var hjemme) forstyrrede mig og omvendt. Løsningen blev et skrivebord og kontorstol blandt legetøjet. Det fungerede sådan set rigtig fint til dets primære funktion: arbejdsro. Det var derimod ikke super hyggeligt.

Nu har jeg siddet hjemme i mere en ni måneder og der er ikke umiddelbar udsigt til, at det ændrer sig og jeg fik derfor lyst til at gøre responsen til mit rum: Et krea-hjørne og hjemmekontor. Det er endnu ikke færdigt men jeg er kommet et godt stykke. Jeg startede med noget af det sværeste men også vigtige for stemningen: noget på væggene. Det er ikke super inspirerende at sidde og kigge på de hvide skæve vægge og jeg gik derfor igang med at kigge Desenio igennem. Bogstaveligt talt. Alle 5.701 plakater har jeg været igennem inden jeg valgte 12 plakater til at danne rammen (no pun intended) for mit “nye” rum.

KREA-HJØRNET

1) Color Splash Bun – 2) Painted Lines No2 3)Abstract Boxes 4) Abstract Figures No1
5) Oval Composition No2 – 6) Green & Gold No1 – 7) Pastel Figure No2

Jeg startede med favorithjørnet (selvom det ikke er der jeg bruger de fleste timer) og gik efter noget helt andet end jeg normalt ville vælge. Det er tanken at de forskellige farver, former og udtryk skal give inspiration til mine hækledesigns samtidig med at skabe ro. For min krea-tid er uden tvivl min mindfulness og der hvor jeg finder ro.

Jeg er ikke helt færdig med indretningen endnu men når jeg er, laver jeg et nyt indlæg og fortæller mere og mine tanker for rummet og de løsninger jeg har valgt til mit garn og krea udstyr.

HJEMMEKONTORET

1) Good Vibes – 2) Watercolor Flamingo – 3) Aquarelle Jellyfish – 4) Flower Cone Pink – 5) Lamacorn

Når jeg sidder og arbejder, kigger jeg på denne væg. De første måneder har den bare været hvid og skæv. Den er stadig skæv men sådan er det i et hus fra 1776 😉 Men nu har den fået et pift af farver og “good vibes” og jeg elsker det! Selv på de dage hvor jeg sidder med en frustrerende eller kedelig arbejdsopgave, bliver jeg i godt humør af væggen.

Jeg mangler stadig lidt småting for at hjemmekontoret fungerer både til mit “rigtige” job og min hobbyvirksomhed men det nærmer sig og det gør tiden herhjemme lidt mere udholdelig.

PLAKATVÆGGE TIL ALLE STEMNINGER

Udover de to plakatvægge jeg har lavet på 1. salen, har vi også en (lidt ældre) i spisestuen nedenunder. Den har et helt tredje udtryk end disse to og det er netop dét en plakatvæg kan: skabe forskellige stemninger og tilpasses det enkelte rum og stil.

Jeg er selv meget visuel og var derfor glad for Desenio’s billedvægsværktøj som giver mulighed for at se plakaterne sammen inden du bestiller. Det gav mig muligheden for at være mere “modig” end normalt ved at se plakaterne sammen og se hvilke der komplimenterede hinanden og gav den stemning jeg ønskede.

Måske jeg også skulle opdatere billedvæggen i spisestuen med nogle mere “modige” valg – om ikke andet så bare en opdatering 🙂