Jule CAL 2021

24 dage med fælles hækling og hemmeligheder

Vil du være med til at hækle et hemmeligt dyr sammen med andre hækleglade mennesker? Så er denne Crochet Along (CAL) lige noget for dig!

Vi hækler sammen – hver for sig – i 24 dage og ingen kender resultatet før den sidste dag.

Hvad kræver det at være med?

Du skal kunne de mest basale hækleteknikker (fastmaske, indtagninger/udtagninger og montering) og have adgang til Facebook hvor det hele kører i en lukket VIP gruppe (NB! Du får link til gruppen i din ordrebekræftelse og skal selv melde dig ind).

Derudover skal du bruge 3 nøgler 8/4 bomuldsgarn, 2 stk. 10 mm sikkerhedsøjne, bamsefyld, hæklenål og betaling for deltagelse (deltagelsen inkluderer en samlet opskrift til slut).

Pris: 50 DKK + materialer (købes seperat eller findes i eget garnlager)

hæklet julekalender

Materialeliste

Det eneste du skal bruge udover adgang til CAL’en er listet herunder (Reklamelinks er markeret med*) – Du kan også købe et samlet kit HER*

Bomuldsgarn i en bunke

Hvad er en CAL?

Crochet Along (CAL) betyder at vi alle hækler den samme ting på samme tid. Vi får alle en ledetråd hver morgen klokken 6 og først den sidste dag bliver det afsløret hvad vi har hæklet på.

Bomuldsgarn i en bunke

Tid og sted

Det hele foregår i en lukket Facebook gruppe som du søger adgang til efter dit køb. Vi starter den 1. december klokken 6 og slutter den 24. december.

Bomuldsgarn i en bunke

Hvad hækler vi?

Der er ingen der med garanti ved hvad vi hækler (udover mig – har testet opskriften, bare rolig). Det eneste I ved er, at det er et dyr. Et hemmeligt dyr som kan hækles i lige de farver I ønsker.

Hvad siger deltagere fra tidligere CAL’s?

“Tak for en rigtig god CAL, Rikke. Det bliver ikke sidste gang jeg deltager”

“Har givet anledning til mange grin i kollegagruppen”

“Tak for en skøn og spændene CAL Rikke”

“Tusind tak, Rikke, for dit store arbejde med endnu en fantastisk CAL. Jeg håber du vil fortsætte med traditionen mange år endnu”

Ja tak! Jeg vil gerne hækle med i JULE CAL 2021