Jule CAL 2022

HÆKLET JULEKALENDER - HEMMELIGT DYR

24 DAGE MED FÆLLES HÆKLING OG HEMMELIGHEDER - EN PERFEKT KREATIV JULEKALENDER

Vil du være med til at hækle et hemmeligt dyr sammen med andre hækleglade mennesker? Så er denne Crochet Along (CAL) lige noget for dig! Det en julekalender for den kreative og resultatet kan fint bruges som en julegave til barnlige sjæle :-)

 

Vi hækler sammen – hver for sig – i 24 dage og ingen kender resultatet før den sidste dag. Det foregår i en lukket Facebook gruppe og du skal købe adgang for at få tilsendt linket til gruppen. Hver morgen klokken 6 afsløres dagens hækledel i Facebookgruppen og det plejer at være mega hyggeligt!

 

Du køber adgang til Jule CAL 2022 her (du kan ikke deltage uden at have købt adgang). Du skal selv sørge for materialerne (garn osv) - du finder en materialeliste længere nede.

 

HVAD KRÆVER DET AT VÆRE MED? 

Du skal kunne de mest basale hækleteknikker (fastmaske, kædemaske, luftmaske, indtagninger/udtagninger og montering) og have adgang til Facebook hvor det hele kører (link til gruppen kommer med din ordrebekræftelse og du skal selv sørge for at melde dig ind i gruppen).

 

Derudover skal du bruge 8/4 bomuldsgarn i 2 forskellige farver, en lille rest sort og hvid bomuldsgarn, bamsefyld, hæklenål og betaling for deltagelse (deltagelsen inkluderer en samlet opskrift til slut).

 

TID OG STED 

Det hele foregår i en lukket Facebook gruppe som du får et link til efter dit køb. Vi starter den 1. december klokken 6 og slutter den 24. december.

 

MATERIALELISTE

Det eneste du skal bruge udover adgang til CAL’en er listet herunder (reklamelinks er markeret med *): 

FARVEINSPIRATION

Farve 1: 66 (Lys Lilla)*
Farve 2: 78 (Gammel Rosa)*
 
 
 Farve 1: 27 Lys Gammelrosa*
Farve 2: 114 Marineblå*
 
 Farve 1: 190 Sennep*
Farve 2: 188 Mørk Gul*