Om RikkeLyngholm

VELKOMMEN TIL MIT KREATIVE UNIVERS

Jeg hedder Rikke og er kvinden med garnet mellem fingrene. Mit hækleeventyr startede i 2014 da jeg var gravid med min ældste søn. Jeg købte en hækleopskrift, så nogle youtubevideoer og så var jeg i gang. 

Kreativitet har aldrig været “min” ting, men det er det i dén grad blevet. I særdeleshed med garn, men også med alle mulige andre projekter med min familie på vores lille gård udenfor Odense. 

Alle opskrifter du finder her på siden er udviklet og designet af mig. 

HVEM ER RIKKE LYNGHOLM?

Jeg er 35 år gammel, gift med min bedste ven på 12. år, Mor til to skønne drenge og en ægte livsnyder. Jeg elsker god mad, hygge, kvalitetstid med dem jeg holder af og så har jeg en svaghed for Coca Cola. Vi bor i et ældgammelt bindingsværk lige uden for Odense og har både får, høns og kaniner i baghaven.

Jeg arbejder med sundhedsinnovation på et stort hospital og prøver på bedste vis at jonglere familieliv, mig-tid og karriere.

SPØRGSMÅL OG ØNSKER

Har du spørgsmål til mig eller mine hækleopskrifter er du velkommen til at sende en mail: info@rikkelyngholm.com 

SAMARBEJDE

Sidder du med en virksomhed eller et produkt der passer ind i mit univers og ønsker et kommercielt samarbejde er du mere end velkommen til at sende mig en mail: info@rikkelyngholm.com 

Alle mine indlæg der indeholder samarbejde/reklame vil blive tydeligt markeret.

REKLAMELINKS

Jeg benytter mig ofte af reklamelinks / affiliate links i min opskrifter så I nemt kan finde det garn og materialer jeg har brugt for at opnå mine kreationer. Hvis I køber materialer via mine links får jeg en lille procentdel af beløbet og det ændrer ikke noget i jeres pris.