Opskrifternes sværhedsgrad

Mine opskrifter er markeret med en sværhedsgrad fra 1-5. De forskellige niveauer er beskrevet her:

1 – BEGYNDER ★
Hækleopskriften er god til nybegyndere. Opskriften er udførlig beskrevet og indeholder ingen svære teknikker. Ofte vil der være billedvejledninger og/eller hjælpevideoer til opskriften.

2 – LETØVEDE ★★
Hækleopskriften er lidt sværere end begynderniveauet. Der indgå ikke kompliceret teknikker i opskriften men der kan være enkelte ting der kræver lidt øvelse.

3 – MIDDEL ★★★
Hækleopskriften er middelsvær og indeholder teknikker der kræver rutine eller øvelse for at få et flot resultat. Det kan ex. være at lave en lige søm med halvstangmasker eller usynlig søm ved stangmasker når du hækler rundt.

4 – OVER MIDDEL ★★★★
Hækleopskriften er i den svære ende og kræver god erfaring og evnen til at bevare overblik imellem teknikkerne. Der er flere detaljer i opskriften som ikke indgå i lettere opskrifter og kræver at du er rutineret. Du bliver naturligvis guidet godt igennem opskriften.

5 – SVÆR ★★★★★
Hækleopskriften er for den erfarne og rutineret hækler. Den indeholder svære teknikker eller anerledes konstruktion. Du skal kunne bevare overblik og være koncentreret.

HJÆLP TIL OPSKRIFT

Du er velkommen til at spørge om hjælp på min Facebookside Rikke Lyngholm - blog eller sende en mail (info@rikkelyngholm.com). Jeg hjælper dig på bedste vis men der må forventes et par dages svartid.

FEJL I OPSKRIFTEN

Jeg vil understrege at alle købeopskrifter bliver testhæklet og korrekturlæst inden udgivelse. Der kan dog alligevel snige sig en fejl ind, og såfremt du mener at have fundet en fejl, må du hellere end gerne sende en mail til info@rikkelyngholm.com, så fejlen kan blive rettet hurtigst muligt.